Logo

Wszelkie prawa zastrzeżone. Inners
28 Sty

Mieszkanie 85m2 / Balice

Kategoria:

Projekt remontu mieszkania wydzielonego na ostatniej kondygnacji domu jednorodzinnego w podkrakowskich Balicach. Opracowanie obejmuje kuchnię i salon z wydzieloną jadalnią oraz projekt nowej klatki schodowej prowadzącej na strych, który będzie zaadaptowany na dodatkowy pokój. Dwa warianty projektu, oprócz kolorystyki i zastosowanych materiałów, różnią się lokalizacją schodów – w jednej wersji umieszczono je w salonie, w drugiej – w wiatrołapie. W salonie zaprojektowano wymarzony, a nie zrealizowany dotychczas przez Właścicieli kominek – wolno-stojący albo zabudowany. Sosnowa podłoga oraz boazeria na suficie pozostają bez zmian – jedynie w niewielkim fragmencie zaprojektowano obniżony sufit z kieszenią na oświetlenie LED – wszystko po to, aby rozjaśnić nieco przytłoczone nadmiarem drewna wnętrze. W jednej z koncepcji zaproponowano rozbielenie drewna na suficie.

free vector